divendres, 19 de març del 2010

Visita a IBERPIEL Madrid

Puerta del sol el oso y el madroño

Palacio de cristal el retiro


escultures de Xavier Mascró


Caixa Forum Madrid







L´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps visita la Fira Iberpiel

Els proppassats dies 11 i 12 de març alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania en Cuir de l´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps d´Igualada van realitzar un viatge a Madrid per assistir a la 25a fira IBERPIEL, situada al pabello núm. 7 del recinte firal IFEMA.
L´alumnat va poder tenir informació de primera mà de les tendencies, materials, dissenys, i inovacions que es proposen en els sectors dels complements de moda, i gaudir de les col·leccions de pelleteria i marroquineria de les marques més destacades del moment:, com ara Mascaró, Castañer, See by Chloe, Luis Onofre, Pons Quintana, Paco Gil, Sara Navarro, entre d’altres.
La fira també acollia el nou, IDEA SLAB, punt de trobada del coneixament i la innovació del calçat i la marroquineria, espai al costat del qual també es mostra PAUSA, una espectacular instal·lació d’art-recicaltge realitzada per l’equip +TALÓN que permetia als visitants relaxar-se, interactuar i estimular els seus sentits amb la moda i el disseny.

Després de visitar la Fira, i el dia següent, també hi va haver temps per realitzar a un circuit cultural al centre de Madrid, destacant la visita a Caixaforum, on es va poder veure una expsició de Miquel Barceló.
Aquesta sortida vol remarcar l’aposta que l’escola fa per la innovació en l’artesania en cuir, un dels cicles formatius que imparteix des de fa anys al seu centre. Cal recordar que aquests estudis són de formació reglada, únics a Catalunya i que l´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps d´Igualada és una de les poques escoles d´art de l’estat espanyol que els imparteix.